MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

EN Ny mobil

Hej alihopa!              
som sagt var det min oturs dag i fredags min mobil gick till och med sönder men det är inte första gången. det är nog den sämsta mobilen jag har haft men jag lovade mig själv att nästa gång den här mobilen går sönder så ska jag köpa mig en ny och det gjorde jag också! det blev en rosa T700 jag och min pappa åkte runt till några affärer och kollade och de flesta tipsade mig om den här. den måste passa mig utmärkt eftersom alla tipsade mig om den. Så nu får jag bara hoppas på att det är bättre kvalitet på T700 än W580i. men jag är iallafall nöjd! TACK SÅ JÄTTE MYCKET MAMMA & PAPPA<3       
                                         
                                                                  

fredag den 13:de

aa då var det fredag den 13:de igen då. De var en riktig otursdag för mig iallafall det började med att jag försov mig. Jag hade tänkt och duscha och  förbreda mig  inför nationella så jag bad min mamma att väcka mig halv 7. Men hon väcker mig halv 8 och jag började halv 9!! Jag fick panik så jag sprang in i duschen. och gjorde mig iordning så frt jag kunde. jag hann till skolan iallafall  men jag hann inte äta någon frukost . När jag kom till skolan träffade jag izabell och olivia. vi var lite nervösa inför nationella men det gick mycket bättre än vad jag trodde. Läsförståelsen var lite svår men hörförståelsen gick bättre fast för mig brukar det vara tvärtom konstigt. Jag gick hem efter nationella och då hade min mamma varit gullig och köpt en räksmörgås och massa gott som förlåtelse för att hon väckte mig senare.
Nu ska jag gå och äta min goda räksmörgås och umgås med min underbara mamma!!

shopping shopping och ännu mer shopping














 


090303

Hej Hej
nu var det ett tag sen jag skrev i min blogg. Min data har varit på lagning och har inte haft till gång till de andra datorena. och sen har jag inte haft så mycket tid jag har shoppat, varit med kompisar,bio, ätit ute. skolan och sen måste man ju plugga hela tiden. Har precis sökt sommar jobb hoppas på att man får ett då för det är ett måste för annars kan jag inte göra något roligt i sommar och jag kan inte shoppa det vore inte axeptabelt! men men man får hoppas på det bästa. Orkar inte skriva mer nu ska duscha göra iordning en good fruktsallad och kolla på Andra avenyn det börjar bli dåligt nu men jag är bara tvungen att se de.
Puss hej