MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Mycket fint på Gina tricot

                                

I miss yaa!

Hej hej
Gud vad den här veckan har gått fort!
Ja vad har jag gjort igentligen?
Jag har shoppat, sovit gått på bio, Fikat och ätit ute lite väl mycket.
Jag träffade en gammal kompis på stan för två dagar sen jag kanske inte har träffat henne på 4 år.  Vi var jätte bra vänner när vi var mindre. Hon var tvungen att flytta för att hennes pappa hade fått ett bra jobb i Göteborg. Vi hade bestämt att aldrig tappa kontakten men det gjorde vi. men det är ju jätte långt ifrån uppsala och Göteborg så det är inte så konstigt. Men hennes mormor bor kvar här i uppsala så hon var och hälsade på henne i en vecka som oturen var att jag träffade henne två dagar innan hon skulle hem så jag hann inte vara med henne så mycket. Men en dag var vi med varandra. Vi träffades på stan och fikade lite och pratade lite om gamla minnen och sånt. Sen bestämmde vi oss för att gå på bio. så vi gick på ´´ I taket lyser stjärnorna´´ den var otrlogit bra och sorglig. Efter den så gick vi till max och åt och satt där ett tag.

Det var jätte roligt att träffa dig gumman. Hoppas det blir fler gånger!


Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Det är ju Söndag:(  alla söndagar är tråkiga det finns inte så mycket att göra. Men jag har gjort lite nytta iallafall:D jag har städat min Garderob och rensat lite grann det var mycke kläder som behövde kastas. Etfersom jag var  på städ humör så passade jag på att städa rummet också så att det blev fräscht. Och då måste jag ju också vara fräsch. Så jag tog en dusch och gjorde ansiktsmask och hårinpackning. Och nu sitter jag här. Hade tänkt att kolla på ´´The OC´´ Jag har ju köpt alla säsonger nu:D. Jag bara älskart! de!!!


                                


                                

Ska gå och kolla nu från första avsnittet. Det blir nog spännande:) 
Ha en trevlig kväll puss puss



   


<3


Fredag den 13

oj oj oj Fredag den 13  idag :O
har det hänt er något?
mig har det inte hänt något iallafall:) Var på bio och såg ´´fredag den 13´´ det var premiär. den var ganska bra. Den var inte så läskig, men det är ljudet som gör så att det blir läskigt ussch det var inte så spännande heller för att det var inte så bra stämning i bio salongen alla skrek överdrivet mycket och satt med mobiler och skrek hålkäften och massa andra fula ord de var till och med så att personalen  var tvungna att stoppa filmen.

Men nu ska jag försöka sova God Natt<3 

Alla HjärtansDag







SNART ÄR DET JU ALLA HJÄRTANSDAG!!!
Vad
ska ni hitta på då?;)

Själv ska jag nog inte göra något speciellt eftersom jag har ingen kille att fira alla hjärtansdag med. Det är en gullig och mysig dag. Men jag tror att jag ska festa då iallafall. Parta är livet!!

090211


min kusin Carolina ska få barn nu i februari så jag har vart inne på webbisar.se varje dag nu. Jag är så nyfiken. sen ser jag att hon har fått barn nu. Den 5/2  - 09 fick hon lilla Timmie som han ska heta. Jätte gulligt namn tycker jag.




Jätte sööt!


.

hej hej!
vilken dag. det börjar med att jag försover mig så jag hoppar över första lektionen och sen kommer jag till skolan och får reda på att vi ska ha prov nästa fredag i kemi. Asså jag förstår inte för att  läraren som vi har i kemi, Har varit bortrest så vi har haft mångå håltimmar vilket är skönt för att jag hatar verkligen kemi. Men hur kan han ge oss prov när vi kanske har hållt på med det så ofta. ofattbart! asså grejjen är det att jag inte fattar nåt och det är inte bara jag som gör det utan flera utom några pluggisar i klassen som alltid finns så då måste det bero på läraren.men det är bara för mig att börja plugga men boken innehåller så svåra ord dem är jätte gamla. jag tänkte sola nu med sara en kompis och sen duscha och plugga.
see yaa!


SOMMAR

Asså gud vad jag längtar till sommaren!
Jag sitter och kollar på gamla bilder ifrån sommaren. asså jag hatar kyla och att det blir mörkt fort och det är HALT asså jag kanske är klumpig men jag vet inte hur många gånger jag har halkat ussch asså det är inte roligt men jag hade tur i oturen att jag inte fick hjärnskakning eller bröt armar och ben. NEJ JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL NU!!!


090210

hej hej alla läsare!
hade en son jobbig vecka så jag hann inte skriva något i bloggen, jag hadenationella provet i svenska det gick bra tror jag. det kändes bra iall. så nu kan jag pusta ut ett nationellt prov av klarat två till matte engelska. engelskan är jag lite orolig för men bara jag får G blir jag nöjd. annars har jag haft en underbar vecka solat, tränat och shoppat så klart kanske laddar upp några bilder sen på vad jag har shoppat det har mest blivit smink smycken underkläder och tränings kläder. Idag hade jag sovmorgon så jag passade på att sola solarium innan inte blev jag så brun jag hann bara sola i en 15 min. sen gjode jag mig iordning och gick till plugget träffade izabell på vägen så vi kom försent som vanligt. Efter en lång dag i skolan så åkte vi ner till stan och åt och träffade kompisar och gick lite i affärer.



här är maten vi åt jätte god sallad ifrån ´´unico´´ muuumms...




sen testade jag de här jeansen ifrån ´´Gino tricot´´ ljusa jeans med slitningar jätte fina och sköna till sommaren med ett färglatt linne till blir ju kanon
500 kr.